Няма добавени продукти в тази категория.

В тази категория можете да откриете оптимален избор от дамски чорапи 7/8. Те са важна част от тоалета на една изискана жена, поради което обикновено се избират много внимателно. Подбрали сме широк диапазон от модели, така че да можем да задоволим търсенето на възможно най-широк кръг потребители. При тази група изделия съществува сериозно разнообразие по отношение на материал, плътност, цвят, принт и размери.

Каква е ролята на дългите чорапи в облеклото на модерната жена?

Предлаганите днес дълги чорапи 7/8 се различават значително от изделията, използвани от нашите баби. Докато в миналото тази категория долно облекло е имала единствено предпазваща кожата функция, то днес ролята ѝ като аксесоар или акцент в облеклото е водеща. Чорапите рядко се избират хаотично. Обикновено мислено се комбинират с различни по стил тоалети, така че резултатът да бъде безупречна и стилна цялостна визия.

Дългите 7/8 чорапи достигат дължина над коляното, като най-често горната им част е разположена в средата на бедрото. Те имат невероятно еротично излъчване, независимо дали биват придържани от декоративна ластична лента или от жартиерен колан. Основното се използват в комбинация с рокли и поли с различна дължина. Самото им присъствие, дори когато е само леко загатнато придава забележително секси излъчване на жената.

Кои са най-често използваните днес модели?

Разглеждайки най-често използваните днес 7/8 дамски чорапи, можем да ги разделим на няколко основни категории:

  • Плътни
  • Прозрачни
  • Цветни
  • Мрежести
  • С декоративни орнаменти – фигури и кантове
  • С ластична лента (силикон)
  • Придържани от жартиери
  • С фабрично свързан към тях жартиерен колан

Ние ви предлагаме пълната гама дълги чорапи, отличаващи се със сексапилна визия и изключителна здравина. Моделите са дело на добре познати на родния пазар утвърдени марки, което говори достатъчно ясно за тяхното качество и естетическа стойност. С всеки от селектираните от нас модели, визията ви ще бъде стилна, дръзка и предизвикателна.

Удобство

Отдавна отмина времето на неудобните и деформиращи се 7/8 чорапи, изработени от недостатъчно еластични синтетични нишки. С нашите изделия ще се чувствате максимално комфортно, защото те ще прилепват плътно към крака, създавайки усещане за втора кожа. Сгъването на коляното няма да доведе до образуване на неприятни гънки и издутини при изправяне.

Подходящи за ежедневието и за интимна обстановка

Сред дългите чорапи от тази категория ще откриете модели, подходящи за ежедневна употреба, а също и такива за специални поводи. С различните модели можете да постигнете различни ефекти – делово и стилно излъчване, бляскава парти визия, неустоимо секси присъствие.

Всеки модел дамски чорапи 7/8 има свое индивидуално предназначение. Класическият прозрачен дизайн е подходящо допълнение към делови костюм или официален тоалет. Мрежестите ни и фигурални чорапи е добре да присъстват основно в еротичното облекло, като при желание могат да се комбинират с подходящ жартиерен колан. Плътните черни или цветни модели са насочени към по-младата ни клиентела, търсеща екстравагантно парти излъчване.