Продукти, добавени за сравняване: 0
Подреди по:
0105 Бикини COMFORT бранд REFLECTIONS
Бикини COMFORT с висока талия, стягащ и оформящ ефект. Бикини COMFORT са повече от класическ..
18.00лв.
Промоция
0230 Бикини REFLECTIONS от колекцията на REFLECTIONS
Бикини с висока талия, стягащ и оформящ ефект. Предна част - централно вмъкната, материя с флорален ..
30.00лв. 24.00лв.
Промоция
0275 Бикини MAJESTIC от REFLECTIONS
Бикини MAJESTIC от колекцията на "REFLECTIONS". Бикини с висока талия. Ретро стил...
30.00лв. 24.00лв.
0632 Бикини SENSE от REFLECTIONS
Бикини SENSE от колекцията на  "'REFLECTIONS". Бикини с висока талия. Дантела ..
22.00лв.
0652 Бикини ONYX марка REFLECTIONS
Бикини ONYX от колекцията на "REFLECTIONS". Бикини с висока талия, с дантела малка панд..
24.90лв.

В тази подкатегория са събрани чудесните бикини с висока талия на престижната марка Reflections. Макар и не толкова масово търсени, те също имат своя вярна и лоялна аудитория. Не бива да подценяваме и посоката на модните тенденции, която отново издига на пиедестал класическото женствено излъчване на жената от 30-те, 40-те и 50-те години на миналия век, така че този тип дамско бельо отново се връща на мода.

Кои са причините, поради които можете да изберете бикините с висока талия?

Никой не ви ограничава, относно избора на бельо, стига то да ви бъде удобно, да изпълнява функцията, заради която сте го избрали и да ви създава естетическа наслада. Има обаче няколко ситуации, в които е наложително да заложите на бикините с висока талия. При някои жени тези ситуации заемат един кратък времеви период, но при други те са неизменна част от живота.

Ситуациите, в които е добра идея да носите бикини с висока талия са:

Нужда от оформяне на плосък корем

Много жени искат бързо да влязат във форма след раждане, но за жалост при малко от тях, това е наистина възможно. Обемистата талия и увисналата кожа са естетичен проблем, който успешно се коригира с подходящо бельо, а бикините с висока талия спадат именно към тази категория. С тях можете също да оформите по-тънка талия, когато сте качили няколко допълнителни килограма, а така силно искате да влезете в любимата си прилепнала към тялото рокля.

Прикриване на белези от операции

Жената избира своето бельо най-често с идеята да бъде секси. За дамите, претърпели сериозни хирургични интервенции в коремната кухина е немислимо да покажат своите белези на първата интимна среща, а за много от тях е травмиращо да се изложат на показ дори пред постоянните си партньори. Тук на помощ идва удобното, но и изящно изработено дамско бельо, способно да прикрие всеки дефект и върне женското самочувствие.

Харесвате ретро стила във всичките му форми

Бикини с висока талия със сигурност ще носите по собствено желание, а не по принуда, в случай че следвате стриктно последните модни тенденции. Точно така, те се връщат на мода и можем да ги забележим в сценичното облекло на големите звезди на развлекателната индустрия. Ние ви предлагаме модели от последната колекция на Reflections, при които основен акцент е именно високата талия.

Просто навик

Дамите в по-напреднала възраст не могат да възприемат друг вид бельо, освен любимите си бикини с висока талия. Те им дават допълнително усещане за сигурност и така важния за всеки от нас комфорт. В тази категория предлагаме на зрелите си клиентки перфектно изработени модели с невероятно изтънчено излъчване, с които ще се чувстват и изглеждат блестящо.