Продукти, добавени за сравняване: 0
Подреди по:
1702 Бюстие AIDAN от колекцията на REFLECTIONS
Бюстие AIDAN е луксозен модел от колекцията  на ''REFLECTIONS". Моделът е класи..
75.00лв.

Тази подкатегория на магазин Алиби ви дава възможност да закупите удобно, изящно и изгодно дамско бюстие. Този тип дамско бельо притежава специален чар и невероятна способност да придава сексапил на женската фигура. Бюстието е вероятно най-старата форма на дамско бельо, но макар и претърпяло значителни промени, то запазва основната си функция и до днес.

Защо бюстието никога няма да излезе от мода?

Очарователните дамски бюстиета притежават свойство, от което останалите видове бельо са напълно лишени. Основната им функция е да подчертават типично женските извивки на тялото, повдигайки бюста и прибирайки нежно талията. С един качествено изработен модел бюстие, дори съвсем малкият бюст ще придобие по-пищна и изкусителна форма, като значително по-тънката талия ще допринесе много за постигането на този ефект.

Бюстието ще продължи да присъства в дамския гардероб още дълги години, защото женската суета и стремеж към съвършенство никога няма да изчезнат. Този тип дамско бельо се носи не само под официални прилепнали рокли. Съвременната жена го използва както при специални поводи, така и в своето ежедневие. Това е вече напълно възможно, защото съвременните бюстиета са много по-удобни и за тяхното обличане не е нужна армия от гувернантки.

Защо да изберете нашите изящни бюстиета?

Ако бюстието е новата ви страст или ви е нужен комфортен и стилен модел за специален повод, то нашите модели са вероятно най-доброто решение. Това са изделия на престижната марка REFLECTIONS, които смело можем да посочим като едни от най-качествените продукти, предлагани на родния пазар.

Друг, много основателен аргумент в полза на нашите модели е възможността за удобно пазаруване. Като изцяло интернет базиран магазин, ние ви улесняваме максимално, позволявайки ви да закупите едни от най-стилните и комфортни бюстиета онлайн. Вече не е нужно да отделяте специално време за посещение на престижните физически магазини за дамско бельо. Не е нужно и да съобразявате графика си с тяхното работно време.

От нас можете да закупите прекрасен модел в удобно за вас време. Попълването на удобната форма за пазаруване в нашия сайт ще ви отнеме само няколко минути. Можете да направите покупката от работното си място, в обедната почивка или от комфорта на собствения си дом. Не бива да забравяме също, че цените на уникалните ни бюстиета са едни от най-атрактивните, особено предвид отличното им качество.

Какво ви предлагаме?

Ние ви даваме уникалната възможност да закупите невероятно красиви и удобни бюстиета online, дело на утвърдената марка REFLECTIONS. Това са модели от сериите MAJESTIC и HONEYMOON, с които всяка жена ще изглежда и ще се чувства чудесно. Всеки от моделите има специално предназначение, което значително улеснява вашия избор.

MAJESTIC

Този секси модел е идеалното решение за специални събития, особено ако държите да изглеждате блестящо. Издържан в класическия черен цвят, моделът дава възможност за удачна комбинация с вечерен тоалет в по-тъмен цвят. Ние ви предлагаме същия модел и в бяло, в случай че желаете да се изявите в по-светло официално облекло.

HONEYMOON

Този модел, както подсказва и самото му име е създаден да направи визията на всяка младоженка още по-прекрасна и съблазнителна. Бюстието от тази серия ще направи фигурата ви наистина перфектна, така че булченската ви рокля да бъде класически пример за съвършенство. Можете да бъдете уверени, че с бюстието от серията HONEYMOON, първата ви нощ с любимия мъж ще бъде наистина незабравима.