Продукти, добавени за сравняване: 0
Подреди по:
0334 Комбинезон CLARITY от REFLECTIONS
Комбинезон, без презрамки, изработен от фин микрофибър. Оформящ, изравняващ, антистатичен ефект. Ост..
57.00лв.
0336 Комбинезон CLARITY от колекцията на REFLECTIONS
Комбинезон, тип пола, изработен от фин микрофибър. Оформящ, изравняващ, антистатичен ефект. Остава н..
39.00лв.
0337 Комбинезон CLARITY произведено от REFLECTIONS
Комбинезон, изработен от фин микрофибър, оформящ, изравняващ, антистатичен ефект. Остава невидим под..
57.00лв.

От този раздел можете да закупите качествен комбинезон на изгодна цена, като подчертаваме, че става въпрос за изделията на утвърдения бранд REFLECTIONS, който българката познава и обича. Това е марка, при която съотношението между качество и цена е винаги отлично, а по отношение на комфорт и модерна визия, нейните модели се нареждат до тези на най-големите световни производители.

Кога е нужен комбинезонът?

Самата дума Комбинезон е малко позната на съвременната жена, но този тип дамско бельо има дългогодишни традиции и съществен принос към изящния облик на жената. Съвременният вариант на познатия от миналото комбинезон бельо запазва първоначалната си функция, а тя е да служи като лека и деликатна преграда между тялото и ефирните горни дрехи.

Комбинезонът е нужен, когато роклята или полата са изработени от твърде лека и дори прозрачна материя. Той има едно много деликатно и почти незабележимо присъствие, но в същото време предотвратява допускането на сериозни гафове в облеклото и помага да се избегнат нежелани конфузни ситуации.

С наличието на един лек и удобен комбинезон никога няма да сгрешите, обличайки ефирна лятна рокля или пола от много лека и дори рехава материя. В някои случаи е невъзможно да се разбере, че определени материи прозират, но при специфична светлина те излагат тялото на показ. Нашият съвет е винаги да съчетавате изящните комбинезони на REFLECTIONS с по-тънки като материя дрехи.

Синтетичните тъкани почти винаги налагат носенето на комбинезон. Те имат неприятното свойство да се наелектризират и прилепват плътно към тялото. Това най-често се случва при носене на чорапи и чорапогащи, като ефектът е наистина неприятен, тъй като долната част на роклята или полата, вместо да пада свободно неестетично подчертава формата на бедрата и ханша.

Защо да изберете комбинезоните на REFLECTIONS?

Изделията на престижната марка REFLECTIONS са наистина най-удачното решение по много причини. На първо място, това са изделия, чиято визия е изцяло съобразена със съвременния начин на обличане. Тяхната дължина има за цел да даде пълна свобода на движенията. Вашата походка няма да бъде затруднена от твърде дългата и тясна материя.

Друг плюс на комбинезоните от серията CLARITY е леката и приятна на допир материя. Уверяваме ви, че почти мигновено ще забравите за присъствието на комбинезона. Магазин Алиби ви дава възможност да изберете качествен комбинезон в подходящ цвят, който може да се комбинира удачно с цвета на горната дреха. Предлагаме модели в цвят екрю, съвместими с по-светли прозрачни дрехи, както и изделия в класическия черен цвят, удачни при носене на дрехи в по-тъмни разцветки.

Моделите са изработени от изключително фин микрофибър и притежават отлични антистатични свойства.