Продукти, добавени за сравняване: 0
Подреди по:
SL 14051 Потник Vajolet от VAJOLET
Потник SL 14051 е от есенно-зимната колекция на престижната италианска марка "VA..
42.00лв.
SL 14056 Потник Vajolet марка VAJOLET
Потник SL 14056 е от есенно-зимната колекция на престижната италианска марка "VA..
45.00лв.
SL 14097 Потник Vajolet произведено от VAJOLET
Потник SL 14097 е от есенно-зимната колекция на престижната италианска марка "VA..
48.00лв.
SL 14098 Потник Vajolet произведено от VAJOLET
Потник SL 14098 е от есенно-зимната колекция на престижната италианска марка "VA..
48.00лв.
SL 14100 Потник Vajolet марка VAJOLET
Потник SL 14100 е от есенно-зимната колекция на престижната италианска марка "VA..
39.00лв.
SS 14050 Потник Vajolet произведено от VAJOLET
Потник SS 14050 е от есенно-зимната колекция на престижната италианска марка "VAJOLET"..
39.90лв.
SS 14055 Потник Vajolet бранд
Потник SS 14055 е от есенно-зимната колекция на престижната италианска марка "VA..
45.00лв.

В този раздел на онлайн магазин Алиби ви предлагаме богата колекция от качествени и удобни спортни потници, подходящи както за спорт, така и за свободното време. Изработени от специално разработени за целта материали и с невероятно атрактивна визия, те ще отговорят на дори най-високите потребителски очаквания. Ако сте сред активно спортуващите жени, спортните топове без ръкав ще ви бъдат много необходими.

Предимството на потника като част от спортния екип

Добре изработеният дамски спортен потник има значителни предимства като част от спортното облекло. Той оставя по-голяма част от тялото непокрито, осигурявайки значително охлаждане на кожата по време на интензивно физическо натоварване. Потникът има и друг особено важен плюс – той позволява да се демонстрира добре оформеното с тренировки рамо. Т-шъртът е не по-малко удобна дреха за спорт, но с нея трудно могат да се проследят мускулните контракции в раменната област по време на тренировка.

Основно свойство на един спортен потник е да създава удобство и самочувствие. Едва ли ще се изненадате, че видът, в който тренирате е не по-малко важен от самата ви фигура. За редовните посетители на фитнес залата визията е всичко, като тя обхваща не само постигнатите спортни резултати, но и стилът на обличане по време на физическа активност.

Допълнителна свобода на движенията

Колекцията ни от дамски спортни потници има за цел да осигури допълнителна свобода на движенията за спортуващите жени. Голяма част от спортните дисциплини налагат интензивно движение на горни и долни крайници, а това подтиква към намиране на възможно най-удобната дреха за спорт. Ако просто бягате за тонус и здраве, изискванията към горната част на спортния екип са значително по-малки, но ако тренирате с фитнес уреди или се занимавате с Пилатес и Йога, то свободата на движенията е изключително необходима.

Висококачествени материали

Има огромно значение от какви материали са изработени различните компоненти на един спортен екип. Нашите спортни потници за жени са дело на утвърдени производители, спечелили потребителското доверие с влагането на най-качествени и подходящи материали. За да бъде максимално удобен спортният топ без ръкави, той трябва да притежава добри абсорбиращи влагата свойства, тъй като потта е сериозен проблем при една натоварваща тренировка.

Високата еластичност на тъканите също е огромен плюс. Ето защо големите производители залагат на специалните полиестерни тъкани и микрофибърни нишки в комбинация със 100% памук. Така се постигат основните изисквания на спортната дреха – да попива потта, да я извежда бързо на повърхността на тъканта за по-бързо изсъхване и да спомага за запазване на високата еластичност.

Актуална кройка и дизайн

Дамският, както и мъжкият спортен потник трябва да покрива основните изисквания за удобство и лекота, но в същото време да бъде и с актуално на модните тенденции излъчване. Модата при спортните екипи се мени почти всяка година, като особено при потниците промени търпят дължината, формата и разположението на презрамките, цветовете и принтовете и не на последно място – материалите.

Достъпни цени

Една малка група спортуващи е склонна да похарчи солидна сума пари за покупката на марков спортен екип, но болшинството почитатели на физическата активност се опитват да си създадат стил и комфорт с доста ограничен бюджет. Магазин Алиби ви предлага широка гама спортни потници, включваща както по-скъпи, така и максимално достъпни модели. Предвид отличното качество и модерна визия на изделията, смятаме, че предлагаме един невероятно изгоден продукт.