Продукти, добавени за сравняване: 0
Подреди по:
Чорапогащник CIZME CORABI от PENTI
Чорапогащник CIZME CORABI е 20 DEN , матов , подсилен от пръстите до над коляното, с ограничете..
10.80лв.
Чорапогащник CREAM бранд PENTI
Чорапогащник CREAM е 20 DEN , супер мек , прозрачен до кръста ( без ограничител ) , матов , с подсил..
12.00лв.
Чорапогащник DEKOLTE PARMAKSIZ от колекцията на PENTI
Чорапогащник DEKOLTE PARMAKSIZ е много фин , 10 DEN , прозрачен , матов, с памучно парче, без пръсти..
12.00лв.
Чорапогащник STOP 15 марка PENTI
Чорапогащник STOP 15 е много фин , прозрачен - 15 DEN , прозрачен до кръста и на пръстите ( без огра..
15.00лв.
Чорапогащник STOP 7 от PENTI
Чорапогащник STOP 7 е много фин , ултра прозрачен - 7 DEN , без ограничител на пръстите и прозрачен ..
15.00лв.
Чорапогащник YG 5 DEN марка PENTI
Чорапогащник YG 5 DEN е много фин, блестящ и ултра прозрачен - 5 DEN  , без ограничител на пръс..
9.90лв.

Това е основна категория на магазин Алиби, в която са събрани различни като визия, предназначение и свойства дамски чорапи. В различните подкатегории са представени различни типове чорапи, което ви позволява да се насочите директно към предпочитаните модели, без да губите ценно време, енергия и средства.

Чорапите – част от бельото или аксесоар?

Първоначално дамските чорапи са имали за цел просто да прикриват и топлят долните крайници. С времето и промяната в общоприетите нрави, те започват да стават не само по-атрактивни, но и много по-удобни и функционални. С промяната на дамския гардероб, и чорапите изменят значително своята функция. От непривлекателна част от долното облекло, те се превръщат в чудесна декорация и дори акцент при някои стилове облекло.

Съвременните къси и дълги чорапи запазват своето предназначение да бъдат част от бельото на жената, но предвид изящния им дизайн и деликатно излъчване, те все по-често биват използвани и като аксесоар. Трудно ще откриете жена, която напълно неосъзнато посяга към поредния си чифт чорапи, за да го съчетае с конкретен тоалет. Тази група бельо се подбира много внимателно спрямо дължина, плътност, цвят, декорации и свойства.

Какво ви предлагаме в този раздел?

Чрез тази категория, ние от магазин Алиби ви даваме възможност да закупите качествени маркови дамски чорапи онлайн. Това са изделия от най-висок клас, като класата е валидна за всички видове изделия. Продуктите са дело на утвърдени чуждестранни марки, които българката познава и харесва. Нашето присъствие в интернет пространството прави изделията ни достъпни в цялата страна. Ако във вашия град е невъзможно да намерите продуктите на представените в раздела брандове, то ние ще бъдем удобен посредник между тях и вас.

В категорията са представени:

Чорапогащници

Чорапогащникът е практична и удобна част от долното облекло. Той може да се носи както с рокли и поли, така и под панталон и дори с къси панталонки. Най-характерна черта на чорапогащника е удобството. Това е целокупно изделие, което покрива цялата долна част на тялото – корем, ханш и крайници.

7/8 дамски чорапи

Дългите, познати още като 7/8 дамски чорапи притежават неповторимо излъчване. Тяхната способност да придават сексапил на жената е уникална. Нито един друг вид дамско бельо не притежава толкова силно еротично присъствие. Дори съчетани със строг бизнес костюм, те отново превръщат жената в обект на засилено мъжко внимание. Чорапите 7/8 често са основното облекло на дамите по време на интимни срещи и в това няма нищо случайно.

3/4 чорапи

Дамските чорапи в размер ¾  спадат предимно към практичните модели, но при някои изделия се забелязва и добре изразено секси присъствие. Тяхната основна задача е да създават илюзията за носене на чорапогащник. Обикновено се носят под панталон, комбиниран с по-отворени елегантни обувки. Разнообразието от дамски чорапи в ¾ дължина при нас е голямо. Изборът ви се простира върху материали, плътност, дизайн и цвят.

Къси чорапи

Късите дамски чорапи са деликатно присвоени от мъжкия гардероб. Класическият мъжки чорап е претърпял някои промени по отношение на дизайн, разцветки и плътност, за да съответства максимално на деликатната женска визия. Късите модели с дължина до глезена се носят основно със спортен екип или спортен тип панталон. Изобилието и при този тип дамски чорапи при нас е отново сериозно.