Продукти, добавени за сравняване: 0
Подреди по:
0105 Бикини COMFORT бранд REFLECTIONS
Бикини COMFORT с висока талия, стягащ и оформящ ефект. Бикини COMFORT са повече от класическ..
18.00лв.
0106 Бикини COMFORT от REFLECTIONS
Бикини COMFORT тип боксер, с нормална талия. ..
19.80лв.
0129 Бикини CLEAN CUT марка REFLECTIONS
Бикини тип прашки, лазерно изрязани, изработени от много фина матеря. Удобни и практични, остават не..
21.60лв.
0130 Бикини CLEAN произведено от REFLECTIONS
Бикини CLEAN много финна матеря с памучно парче, лазерно изрязани. Остават невидими под дрехите. ..
22.80лв.
0131 Бикини CLEAN от REFLECTIONS
Бикини CLEAN с дълги крачоли, много финна матеря с памучно парче, лазерно изрязани. Остават нев..
36.00лв.
0230 Бикини REFLECTIONS от колекцията на REFLECTIONS
Бикини с висока талия, стягащ и оформящ ефект. Предна част - централно вмъкната, материя с флорален ..
30.00лв.
0275 Бикини MAJESTIC от REFLECTIONS
Бикини MAJESTIC от колекцията на "REFLECTIONS". Бикини с висока талия. Ретро стил...
30.00лв.
0432 Бикини CHALLENGE от REFLECTIONS
Бикини CHALLENGE тип боксерки с ниска талия.От дантела, широк ластик от фин микрофибър, с декорация ..
39.00лв.
0610 Бикини GILDA от REFLECTIONS
Бикини GILDA от колекцията на  "REFLECTIONS'". Бикини с дантела и щампа на цве..
27.00лв.
0632 Бикини SENSE от REFLECTIONS
Бикини SENSE от колекцията на  "'REFLECTIONS". Бикини с висока талия. Дантела ..
22.00лв.
0652 Бикини ONYX марка REFLECTIONS
Бикини ONYX от колекцията на "REFLECTIONS". Бикини с висока талия, с дантела малка панд..
24.90лв.
0918 Бикини QUICK от колекцията на REFLECTIONS
Бикини QUICK от колекцията на "'REFLECTIONS"'. Бикини тип боксерки с нормална т..
24.00лв.
0921 Бикини FEELINGS бранд REFLECTIONS
Бикини тип прашки, с нормална талия. Много ефирни - комбинация от тюл и дантела. ..
21.00лв.
0917 Бикини INFINITY марка REFLECTIONS
Бикини тип прашки, с нормална талия. Много ефирни - изцяло от дантела. ..
15.90лв.

В тази категория ще попаднете на огромен избор от качествени и удобни дамски бикини от последните колекции на престижната марка REFLECTIONS. Това са продукти, изработени от най-добрите съвременни материали, следващи най-актуалните в момента дизайнерски линии. Бикините са основна част от дамското бельо. Те могат да дадат самочувствие, но също и да създадат дискомфорт. Ето защо е важно да ги избирате много внимателно.

Модели за жената от всяка възраст

Жените, независимо от своята възраст, професионална насоченост и социален статус носят бикини под своите дрехи. Доколкото има някаква разлика в типа бельо,употребявано от различните категории жени, то тя се състои основно в:

  • Използваните материали
  • Кройката
  • Десена
  • Цялостното излъчване

Една сериозна част от жените предпочитат да носят бикини, изработени от 100% чист памук, докато други залагат на високата еластичност и ефирно докосване на по-леките синтетични материи. Висококачествените дамски бикини на Reflections покриват изискванията и на двете категории потребителки. Марката винаги включва в своите колекции перфектни изделия от памук, както и секси и дръзки модели от синтетични материали. Дантелените и тюлени модели определено ще се харесат на по-провокативните ни клиентки.

По отношение на кройките, бикините на Reflections ще отговорят на търсенето на всички групи потребителки. Тук са подбрани модели, покриващи изискванията на жени от различна възраст и с различен стил на обличане. Сред моделите ще откриете:

Класически слип

Бикините тип слип са едно универсално решение за почти всяка жена. Те са удобни, следващи извивките на тялото и много ефектни, като излъчване. При тази категория има както семпли и ненатрапчиви модели, така и невероятно секси и разпалващи кръвта предложения. Дамските слипове, подбрани от нас са изработени от изключително качествени материали и се предлагат в различни цветове, десени и кройки, което прави избора наистина сериозен.

Стринг-бикини

Бикините тип стринг са познати още като ‘’прашки’’. Това са наистина предизвикателни изделия, разкриващи цялата прелест на женските задни части. Те са чудесно решение при предстоящи интимни срещи, но и удачен избор за ежедневието. Основното им предимство е, че стоят много добре под леки и прилепващи към тялото дрехи. С тях седалището не е загрозено от впиващите се в плътта ластици и кантовете, с които са обшити отворите за краката.

Боксерки

Боксерките са един също много предпочитан тип дамски бикини. Тяхно основно предимство е способността им да оформят перфектно корема и ханша. Боксерките са любимото бельо на по-младата група потребителки, следващи по-спортен стил на обличане, макар че се вписват чудесно и в по-елегантния гардероб. Сред боксерките на Reflections ще срещнете както дръзки дантелени модели, така и изделия от памук със семпло класическо излъчване.

С висока талия

Бикините с висока талия имат една много важна функция – прибират корема и оформят талията перфектно. Те са идеалното решение, ако ви предстои да носите прилепнала към тялото рокля, а няколко излишни сантиметра в областта на талията ви притесняват. Ретро бикините, както още са познати моделите с висока талия, са също любимото бельо на дамите в по-напреднала възраст, желаещи да следват линията, която познават и харесват.

Безшевни

Безшевните бикини са идеалното решение за дамите, търсещи комфорт и лекота през цялото време. Моделите на Reflections от този тип са наистина добро попадение, не само защото са изработени много прецизно и от най-качествените материали. Те са наистина удобни и галещи деликатната кожа, но също така и много ефектни, като визия и въздействие.