Продукти, добавени за сравняване: 0
Подреди по:
1151 Сутиен DAYTIME от REFLECTIONS
Сутиен DAYTIME e от колекцията на "REFLECTIONS". Моделът е комбинация от сате..
78.00лв.
1160 Сутиен GOTHIC произведено от REFLECTIONS
Сутиен GOTHIC е от колекцията на "REFLECTIONS". Моделът е красива комбинация ..
63.00лв.
1180 Сутиен NEO CLASSIC от REFLECTIONS
Сутиен NEO CLASSIC - лукс и дантела от "REFLECTOINS". Моделът е покрит изцяло с да..
63.00лв.
1182 Сутиен NEO CLASSIC от REFLECTIONS
Сутиен NEO CLASSIC - лукс и дантела от "REFLECTOINS". Моделът е покрит изцяло..
57.00лв.
1201 Сутиен DIABOLO от
Сутиен  DIABOLO е от колекцията на "REFLECTIONS". Класически изчистен мо..
66.00лв.
Промоция
1320 Сутиен BRILLIANCE бранд REFLECTIONS
Сутиен BRILLIANCE е от  луксозната колекция на "REFLECTIONS". Моделът е ..
88.80лв. 39.90лв.
Промоция
1453 Сутиен CHIC бранд REFLECTIONS
Сутиен CHIC e от колекцията на "REFLECTIONS". Моделът е комбинация от сатен и дант..
69.00лв. 39.90лв.
1600 Сутиен IYON бранд REFLECTIONS
Сутиен IYON - лукс и дантела от "REFLECTOINS". Моделът е двуцветен ( визон/че..
54.00лв.
1601 Сутиен IYON бранд REFLECTIONS
Сутиен IYON - лукс и дантела от "REFLECTOINS". Моделът е двуцветен ( визон/черен, ..
60.00лв.
Промоция
1608 Сутиен GLAMOUR от REFLECTIONS
Сутиен GLAMOUR е от колекция на "REFLECTIONS". Моделът е изработен от финна с..
66.00лв. 49.00лв.
1626 Сутиен SILVER от
Спортният сутиен SILVER на "BLACKSPADE" е с мека чашка, без банели, с фиксирани презр..
48.00лв.
1641 Сутиен AVANGARD произведено от REFLECTIONS
Сутиен AVANGARD е от колекцията на "REFLECTIONS". Моделът е изработен от финна материя ..
69.00лв.
1700 Сутиен AIDAN произведено от REFLECTIONS
Сутиен AIDAN е луксозен модел от колекцията  на ''REFLECTIONS". Моделът е класи..
63.00лв.

Все по-малко жени страдат от предразсъдъци относно покупката на дамски сутиени онлайн. Това се дължи на огромното разнообразие от модели, материи, номера и цветове в глобалната мрежа, каквото трудно може да се намери в повечето физически магазини. За една жена да намери идеалният сутиен е истинско предизвикателство.

Сутиенът – защо е важно да намерим подходящото изделие?

Дамите с малък бюст се затрудняват да намерят достатъчно секси модел, отговарящ на техния номер, а щедро надарените от природата жени приемат за истински късмет намирането на качествени модели в нестандартен размер. Независимо дали носят най-скъпите и маркови сутиени, всички жени искат те да отговарят на няколко изключително важни условия:

  • Да отговарят като номер, без никакъв компромис
  • Да бъдат удобни – да не затрудняват дишането и притискат гърдите
  • Да бъдат изработени от здрави, но нежни към деликатната кожа материали
  • Да имат секси излъчване
  • Да се поставят и свалят максимално лесно
  • Да могат да се носят с почти всички стилове дрехи

Нашата категория дамски сутиени предлага всичко това и дори няколко допълнителни екстри. Цените на перфектните ни сутиени няма да ви разорят, а в същото време ще получите продукт с удивително качество и излъчване. Ние ви предлагаме богат избор от сутиени онлайн, а качеството по отношение на изработка и материали, както и облика при всички модели е без никакви забележки.

Reflections – марка, в чиито изделия ще се влюбите

Чудесните ни сутиени са дело на марката Reflections. Тя е предпочитана от милиони жени по света, водени от амбицията да намерят сутиен, който ще им помогне да изглеждат зашеметяващо секси, без да се налага да изпитват дори минимално неудобство. Предвид трудното намиране на тази марка във физическите магазини, ние ви даваме възможност да закупите нейните чудесни сутиени онлайн. Този начин на пазаруване ви пести време, нерви и средства.

Характерно за сутиените на този престижен бранд е, че помагат на жената да се чувства добре в своята кожа и в същото време да се сдобие с бюста, за който винаги е мечтала. Повдигащи и оформящи перфектно женските гърди, тази марка сутиени ще ви върне отдавна изгубеното самочувствие. Искате бюстът ви да бъде поне с един номер по-голям? Това е напълно възможно и то без операция.

Сутиените на Reflections, които ви предлагаме са от различни колекции и серии на марката – Majestic, Intent, Rococo, Baroque, Whisper и много други. Сред тях ще срещнете модели в ярки и свежи цветове, декорирани с ефирни принтове и бродерии. С един такъв сутиен ще изглеждате невероятно, независимо дали той е единственото ви облекло в момента или е скрит под ежедневните дрехи.

Моделите тип бюстие са друго очарование, от което непременно трябва да се възползвате. Те са идеалното решение, когато искате да облечете рокля или топ без презрамки, тъй като специалната им конструкция осигурява стабилно поддържане на бюста, без риск от разместване. Сутиените тип бюстие се предлагат в огромен асортимент от цветове, номера, форма и дебелина на презрамката. При тях също не липсват ефирните секси декорации.

Ние в онлайн магазин Алиби ви предлагаме също невероятен избор от цени, цветове и размери. Ако си мислите, че бюстът ви е с нестандартен размер и сте обречени да носите единствено изделия с невзрачна визия и ниско качество, то със сигурност не сте запознати с нашите предложения. Те са напълно способни да задоволяват не само индивидуалните ви нужди, но и най-високите ви критерии.

Сутиенът е онази част от бельото, без която не може нито една съвременна жена. Неговото първоначално предназначение – да придържа гърдите и да ги предпазва от неприятни срещи с гравитацията е останало непроменено, но към това свойство са добавени още редица изисквания. Ние ви уверяваме, че сутиените, които ви предлагаме покриват всички изисквания на модерната жена и дори удовлетворяват нужди, за които тя в повечето случаи не подозира.