Продукти, добавени за сравняване: 0
Подреди по:
Промоция
36913 Плажна рокля REFLECTIONS марка REFLECTIONS
Елегантна плажна рокля, изработена от много фин памук. Горна част - широк еластичен колан, без презр..
108.00лв. 59.00лв.
Промоция
36713 Плажна рокля REFLECTIONS марка REFLECTIONS
Плажна рокля, изработена от много фина прозрачна материя, с тънки презрамки, гол гръб, с дължина - н..
84.00лв. 49.00лв.

Това е разделът, от който можете да закупите елегантна и удобна плажна рокля онлайн, с която ще изглеждате чудесно на плажа или около басейна през настоящия топъл сезон. Ние ви предлагаме не само качествени продукти, но и възможно най-лесния и удобен начин на пазаруване. Предоставяйки ви разнообразие от стилни и практични плажни рокли онлайн, ние ви спестяваме нуждата да отделяте специално време за намирането им във физическите магазини.

Защо е необходима плажната рокля?

Любимата си плажна рокля можете да носите навсякъде през топлите месеци от годината. Изработена добре и скроена с вкус, с нея ще изглеждате и ще се чувствате прекрасно, независимо дали отивате на плаж или просто се разхождате по плажната ивица. Моделите от леки ефирни материи са идеалното решение в горещите летни дни, особено ако страдате и от леко слънчево изгаряне.

Чудесните ни летни плажни рокли са дело на престижната марка REFLECTIONS, а това говори красноречиво не само за високото им качество, но и за безупречната им визия. Роклите, представени в категорията са от последните колекции на прочутия бранд. Те не само следват актуалните модни тенденции, но и налагат нови линии при плажното облекло. Ако модата е ваша страст, то определено ще бъдете в крак с последните течния и ще покажете висок стил на обличане.

Плажната роля е не просто каприз, а реална необходимост през лятната почивка. Тя създава не само физическа, но и емоционална свобода и лекота. Добре подбраната рокля за плажа ще ви осигури удобство и ще ви помогне да изглеждате безупречно, отивайки и връщайки се от морския бряг. С всяка от красивите ни и удобни плажни рокли можете да изградите индивидуален стил и собствено излъчване. Защо да се съобразявате, вместо вие да диктувате модата?

Парео – романтична визия и удобство на плажа

От тази категория можете да закупите също удобно и изящно парео за плажа – аксесоар, който стабилно се настани при плажните изделия в последните години. Основно предимство на удобното парео, особено ако е закупено на изгодна цена е възможността да се носи по няколко различни начина. Използвайки различни начини на връзване, можете да превърнете пареото в удобна рокля или в ефирна пола. С него можете да покриете както цялото тяло, за да се предпазите от изгаряне, така и само отделни негови части.

Изящно изработеното плажно парео придава деликатно романтично излъчване на жените. То често се използва от някои дами и за прикриване на конкретни проблемни участъци – ханш, корем или бедра, помагайки им да се справят с комплексите и насладят максимално на приятно прекараните моменти край морето или плувния басейн.

Как можете да избирате?

Ако целта ви е да закупите елегантна и удобна рокля или стилно парео за плаж, то в тази категория със сигурност ще откриете голям брой модели, отговарящи на вашето търсене. Начините, по които можете да отделите търсените модели са няколко, с което целим да ви създадем улеснение и спестим ценно време.

Можете да изберете рокля или парео, спрямо:

Цена

Цената винаги е водещ мотив при избора на който и да е тип продукти. Дори при покупка на удобна плажна дреха, дамите обикновено се съобразяват с определения за целта бюджет. Удобният ни филтър за цена ще ви позволи да ограничите търсенето до отделената от вас сума. Така ще си спестите разочарованието да виждате моделите, които в момента не можете да си позволите.

Размер

Разбира се, че размерът има значение, особено при покупката на дрехи, пък били те и ефирни и свободни плажни модели. Роклята трябва да отговаря на вашия ръст и тегло. Само така тя ще може да осигури комфорт и ще ви накара да се почувствате неотразими през лятната си ваканция. Ако носите нестандартен размер, определено ще си помогнете много, използвайки удобния ни филтър, отделящ моделите спрямо техния размер.

Цвят

Цветът на плажната рокля или пареото е не по-малко важен. Много дами го съобразяват с цвета на банския костюм, чехлите или джапанките. Дамите с изискан вкус никога не оставят този фактор на случайността. Сред разнообразието от разцветки при роклите и плажния аксесоар  парео, цветовете наистина предлагат голям избор. Моделите на REFLECTIONS са издържани в най-актуалните за този сезон цветове, така че, каквото и да изберете, рискът от грешки е малко вероятен.

Качество, за което си заслужава да платите

Плажните изделия от този раздел покриват дори най-високите изисквания за качество. То е валидно за използваните материали, а също и за начина на изработка. Това са модели на REFLECTIONS – марка, способна да създава продукти от най-висок клас, които са същевременно красиви, удобни и достъпни за българския потребител.