Продукти, добавени за сравняване: 0
Подреди по:
Чорапогащник CIZME CORABI от PENTI
Чорапогащник CIZME CORABI е 20 DEN , матов , подсилен от пръстите до над коляното, с ограничете..
10.80лв.
Чорапогащник CREAM бранд PENTI
Чорапогащник CREAM е 20 DEN , супер мек , прозрачен до кръста ( без ограничител ) , матов , с подсил..
12.00лв.
Чорапогащник DEKOLTE PARMAKSIZ от колекцията на PENTI
Чорапогащник DEKOLTE PARMAKSIZ е много фин , 10 DEN , прозрачен , матов, с памучно парче, без пръсти..
12.00лв.
Чорапогащник STOP 15 марка PENTI
Чорапогащник STOP 15 е много фин , прозрачен - 15 DEN , прозрачен до кръста и на пръстите ( без огра..
15.00лв.
Чорапогащник STOP 7 от PENTI
Чорапогащник STOP 7 е много фин , ултра прозрачен - 7 DEN , без ограничител на пръстите и прозрачен ..
15.00лв.
Чорапогащник YG 5 DEN марка PENTI
Чорапогащник YG 5 DEN е много фин, блестящ и ултра прозрачен - 5 DEN  , без ограничител на пръс..
9.90лв.

От този раздел можете да закупите стилни и комфортни дамски чорапогащници онлайн. Защо да ги закупите от електронен, а не от физически магазин? Защото продукти с такова качество и визия трудно ще намерите сред масово предлаганите изделия. Един чорапогащник не е просто обикновено бельо. Той може да направи цялостния ви облик неповторим или да срине всичките ви опити да изглеждате добре.

Кои са основните свойства на дамския чорапогащник?

Съвременните чорапогащници се появяват в резултат на търсенето на по-удобно и функционално дамско бельо. Те са плод на стремежа да бъдат обединени чорапите и долното бельо – дамските кюлоти, с което да се съкрати времето за обличане и да може то да се случи без чужда помощ – основно от страна на гувернантките.

Масово използваните днес дамски чорапогащник  са един сравнително нов продукт. Те навлизат в широка употреба едва в средата на 60-те и 70-те години на миналия век и от тогава търпят постоянни промени. Чорапогащникът, носен от модерната жена днес е много различен от този, носен от нейните баба и майка. Материалите, използвани за тяхното производство са много по-качествени и функционални, а да не говорим за изящната визия на луксозните модели.

Сред многобройните свойства на съвременните изделия можем да посочим:

Стягаща и оформяща функция

Един специално разработен за целта дамски чорапогащник може да придаде допълнителен финес на женската фигура. Специално проектираната горна част ще прибере корема и ще придаде по-стегната форма на ханша. Моделиращите модели са разработени по специална технология за коригиране на корема, бедрата и ханша. Технологията залага на специални по състав синтетични и естествени нишки с висока плътност и еластичност. Моделите с моделиращи свойства са с различна дебелина – най-често 20 DEN.

Антицелулитен ефект

В зависимост от използваните влакна и технология на производство, някои модели чорапогащници притежават антицелулитни свойства. Те придават гладка форма на бедрата и ханша, успявайки да маскират успешно неестетичната портокалова кожа. Моделите от този вид са особено подходящи при носене на поли и рокли с минимална дължина, излагащи проблемните зони от тялото на показ.

Антибактериални свойства

Чорапогащникът, носен днес е много различен от добрият стар найлонов модел, носен от нашите майки и баби. При създаването на съвременните модели са използвани иновативни технологии, предотвратяващи развитието на бактерии и появата на неприятни миризми. Антибактериалната защита обезсмисля честата смяна на долното облекло, което за жените, чието ежедневие преминава в непрекъснато движение е изключително важно. Комфортът е основен фактор за всяка жена и тя очаква да го получи дори от своя чорапогащник.

Оптическо удължаване на краката

Предлагаме ви уникални по рода си дамски чорапогащници онлайн, способни да преобразят визуално вашите крака. Голяма част от моделите успяват оптически да удължат крака и да му придадат по-деликатна форма. Ако винаги сте мечтали за изящни, добре оформени и дълги крака, то със специалните ни луксозни чорапогащници ще можете да го постигнете.

Еротично излъчване

При някои модели еротиката е силно застъпена. Това са предимно мрежестите чорапогащи от по-ситна или едра мрежа. Някои изделия имитират чорапи и жартиерен колан, а при трети зоната в областта на ханша е покрита от декоративни бродерии, създаващи ефект на секси дантелено бельо. Не липсват и изделия с отвор в зоната на чатала, както и двуцветни модели с тъмен цвят в областта на краката и в телесен в горната част, пресъздаващи визуално 7/8 чорапи с ластична лента.

Изгодни цени

Изделията, представени в раздел дамски чорапогащници са от висок клас, отговарящи на най-високите съвременни стандарти. Създадени от водещи производители на дамско бельо, те са удобни, функционални и невероятно изискани. Както визията им, така и използваните за създаването им материали са безупречни и покриват дори най-високите потребителски изисквания.

Ние ви предлагаме луксозни чорапогащници на изгодни цени, каквито можете да намерите единствено в най-реномираните магазини. Ако искате да спестите време, усилия и средства, нашият онлайн магазин е винаги на ваше разположение и готов да ви достави в най-кратък срок избраните и закупени изделия.