Продукти, добавени за сравняване: 0
Подреди по:
0105 Бикини COMFORT бранд REFLECTIONS
Бикини COMFORT с висока талия, стягащ и оформящ ефект. Бикини COMFORT са повече от класическ..
18.00лв.
Промоция
0230 Бикини REFLECTIONS от колекцията на REFLECTIONS
Бикини с висока талия, стягащ и оформящ ефект. Предна част - централно вмъкната, материя с флорален ..
30.00лв. 24.00лв.
0244 Корсет CLARITY произведено от REFLECTIONS
Корсет от фин микрофибър, тип бикина, лазерно изрязан в задната част. Височина - до нивото на подгръ..
69.90лв.
0245 Корсет CLARITY марка REFLECTIONS
Корсет от фин микрофибър, тип прашка, лазерно изрязан в задната част. Височина - до нивото на подгръ..
66.00лв.

Това е категорията, посветена на практичното оформящо и стягащо бельо, от което вярваме, че голяма част от дамите със сигурност ще се възползват. Това е една изключително функционална част от долното облекло, способна да преобразява по един лесен и съвсем изгоден начин. Ние ви даваме достъп до изделия с отлично качество и безупречна визия. Това е специалното оформящо бельо за жени на престижната марка REFLECTIONS.

Кога е нужно бельото с оформящи тялото свойства?

Към перфектното оформящо бельо на REFLECTIONS, което ние ви предлагаме на преференциална цена можете да се насочите по много причини. Мотивите, водещи дамите към тази група долни дрехи са в повечето случаи едни и същи, а именно:

  • Желание да се моделира тялото спрямо съвременните норми
  • С намерение за прибиране на отпуснатия корем след раждане или при напълняване
  • Нужда от по-добър облик в прилепнала към тялото рокля

Всеки от тези мотиви има един и същ общ корен – ниското самочувствие и саморазрушителна неувереност. Съвременното общество подлага жената на изключително голямо напрежение. Тя трябва да бъде безупречна във всяко отношение и да изглежда винаги перфектно.

Рамките, в които се вмества представата за идеалната женска фигура са понякога напълно абсурдни, но жените се стараят да се впишат в тях, дори с цената на жестоки лишения, изтощителни тренировки, пластични операции и в най-добрия случай, използвайки стягащо оформящо бельо. Бельото, с помощта на което талията става с няколко сантиметра по-тънка, а ханшът по-компактен и повдигнат е истински подарък за съвременната жена. Ние сме вашият удобен посредник към този подарък.

Ако сте преминали през тежкия път на майчинството или просто сте качили няколко допълнителни килограма, то с нашето удобно оформящо стягащо бельо, вие ще можете отново да облечете онази прилепнала към тялото ефирна рокля, с която винаги печелите мъжкото внимание. С наша помощ, ще изглеждате прекрасно и ще оставите ниското самочувствие на по-слабите и неуверени натури.

Защо да го закупите от нас?

Причините да изберете точно нас за покупка на оформящото бельо са много и все основателни. На първо място, ние сме изцяло интернет базирани, което ни прави достъпни за потребителите от цялата страна. Ако във вашия град няма удачни решения, то вие можете да закупите качествено оформящо бельо онлайн, при това на престижна марка и да не забравяме – на невероятно изгодна цена.

Нашият онлайн магазин за дамско бельо предлага оригинални маркови изделия на утвърдения бранд REFLECTION. Убедени сме, че в населеното място, в което живеете тази марка не е представена, а това не бива да бъде причина да се лишавате от комфорт, луксозно докосване, високо самочувствие и безупречна визия.

Високо качество на материали и изработка

Говорейки за изгодни цени, не бива да подценяваме факта, че изделията на REFLECTIONS са наистина качествен продукт с изключителна дълготрайност и способност да отговорят на дори най-високите ви изисквания. Предлаганото в нашия магазин стягащо и оформящо бельо е изработено по-най-високите съвременни стандарти, като в процес на производство са използвани най-модерните разработки и технологии.

Деликатни към кожата материали

Основна задача на бельото е да служи като преграда между интимните части от тялото и горните дрехи. Това поставя голям брой изисквания към използваните материали. Те трябва да бъдат приятни на допир, да не дразнят деликатната кожа, да осигуряват комфорт и да позволяват на кожата да диша. Нашите чудесни модели покриват всяко от тези изисквания, а в допълнение, материалите, от които са изработени позволяват лесно и безпроблемно изпиране.

Дълготрайни стягащи тялото свойства

Стандартното оформящо бельо е подложено на интензивно въздействие. То трябва да издържа на един продължителен напън, а това често води до разкъсване на изграждащите го нишки. Ако не искате бельото, за което сте похарчили своите пари да се отпусне и деформира само след няколко обличания, то нашият съвет е да се насочите към наистина качествените изделия. Стягащите модели на REFLECTIONS притежават не само визуално обаяние, но и здравина, в която си струва да инвестирате финансови средства.