Продукти, добавени за сравняване: 0
Подреди по:
0377 Колан CHARM бранд REFLECTIONS
Колан с жартиери CHARM e от луксозната колекция на "REFLECTIONS". Предна част - комбина..
54.00лв.
0482 Колан HONEYMOON от колекцията на REFLECTIONS
Колан с жартиери HONEYMOON e от луксозната колекция на "REFLECTIONS". Предната част е о..
58.80лв.
0503 Колан BAROQUE произведено от REFLECTIONS
Колан с жартиери BAROQUE e от колекцията на "REFLECTIONS". Предна част - черна дантела ..
24.90лв.
0513 Колан ROCOCO бранд REFLECTIONS
Колан с жартиери ROCOCO е от колекцията на "REFLECTIONS". Предна част - смела комб..
24.00лв.
0613 Колан GILDA от колекцията на REFLECTIONS
Колан с жартиери GILDA e от колекцията на "REFLECTIONS". Предна част - дантела, декорат..
33.00лв.

Този раздел на магазин Алиби ви позволява да закупите изящни и супер секси жартиери онлайн на престижната марка REFLECTIONS. Тази част от дамското бельо няма никакво намерение да напуска театралната сцена, защото към момента няма алтернатива, която да може успешно да я замести. Прецизно изработените дамски жартиери нямат аналог, който да придава толкова сексапил и увереност на жената. Това е бельото, което ще продължава да радва мъжките очи.

Защо да изберете чудесните ни жартиери?

Жартиерни колани можете да закупите от почти всеки физически магазин за бельо, но това означава да жертвате част от свободното си време, за да пазарувате на място. Ние ви предлагаме по-удачно решение, а именно да закупите качествено изработени, маркови жартиери online на една съвсем разумна цена. Благодарение на онлайн пазаруването, вие си спестявате не само време, но и значително неудобство. Да, дори за дръзките дами понякога е проблем да срещнат погледа на продавач-консултант, чиято задача е да ги упъти към различните модели.

Ние ви предлагаме неограничен достъп до изящно дамско бельо, в случай че във вашия град такова не се предлага. При нас ще откриете не само оптимален избор от секси жартиери на достъпни цени, но и възможност да ги закупите от всяка точка на страната. С присъствието си в глобалната мрежа, нашият магазин разполага с денонощно достъпен каталог, който можете да разгледате в удобно за вас време и да набележите предпочитаните модели.

Не на последно място, магазин Алиби е най-удачното решение за господата, решени да поднесат приятна изненада на своите нежни половинки. За тях онлайн пазаруването е най-удобният вариант по още безброй други причини. Ние спестяваме всякакъв дискомфорт на мъжете, търсещи колан за жартиери, с който да пренесат своя интимен живот на едно много по-високо равнище.

Каква е функцията на жартиерния колан?

Непреходните жартиери са запазили на практика основната си функция, а именно да придържат на място дамските чорапи. Ако в миналото те са били просто грубо приспособление с куки, то днес те са един изцяло еротичен атрибут. Жартиерите са безотказно оръжие, чрез което жените управляват мъжките фантазии. Функцията на съвременния колан за жартиери е изцяло стимулираща сексуалното желание, при това не само мъжкото, но и желанието за секс у самите жени.

Най-лесният и сигурен метод за връщане на страстта в една дългогодишна връзка е жартиерният колан. Независимо дали е основен акцент в еротичното облекло на жената или дискретно носен под дрехите, самото му присъствие води до желание за интимна близост у двамата партньори. Жената, носеща удобен и качествено изработен колан с жартиери придобива по-дръзко и предизвикателно излъчване, към което никой мъж не може да остане равнодушен.

Предимства на колан-жартиерите

Освен ефективен секс стимулант, жартиерният колан от ново поколение има и други не по-малко важни предимства. За някои жени този компонент от дамското бельо е неудобен и не особено практичен, но истината е, че дори използван единствено в интимна обстановка, той носи редица ползи, които в никакъв случай не бива да бъдат подценявани.

С чифт изящно изглеждащи жартиери, вие получавате:

Възможност да скриете закръгления и отпуснат корем

Много жени се лишават от сексуална активност поради неувереност относно начина, по който изглеждат. Заобленият и леко увиснал корем след раждане може да накара жената да се чувства крайно непривлекателна в очите на своя интимен партньор. За щастие, добре конструираният и изработен жартиерен колан прибира плътта като с магическа пръчка, преобразявайки изцяло фигурата на жената.

Издължават оптически бедрата

С чифт удобни и супер секси жартиери на атрактивна цена, дамите с по-нисък ръст могат оптически да удължат своите бедра. Това преобразяване е не само безотказна прелюдия към към еротични занимания, но и възможност за придобиване на допълнителна самоувереност. Променяйки се в очите на своята половинка, вие с лекота ще елиминирате разрушителните комплекси. Редица изследвания показват, че дамите, носещи често жартиерни колани се радват на повече успехи не само на интимния фронт, но и в професионалната сфера.