Няма добавени продукти в тази категория.

След като сте посетили останалите ни категории, съдържащи плажни облекла и аксесоари е време да разгледате и чудесните ни дамски плажни чехли. Ние ви даваме възможност да подготвите бързо и лесно лятната си почивка, без да губите никакво време. Нашият онлайн магазин ви позволява да планирате ваканцията си от рано.

Ние знаем, че липсата на време често ни принуждава да оставим покупките на плажно облекло за последния момент, а това означава да похабим ценни нерви и да направим редица компромиси. Благодарение на онлайн магазин Алиби, всяка елегантна дама ще може да се запознае с последните модни тенденции при плажното облекло и в частност при дамските летни чехли. Ние ще ви помогнем да набележите предпочитаните модели и да заделите нужния за тяхното закупуване бюджет.

Доколко са важни плажните чехли?

Изборът на плажни чехли съвсем не е маловажен. Те трябва да отговарят на няколко задължителни условия, за да могат да изпълнят перфектно основната си функция, а именно – да бъдат комфортни и да осигурят нужното самочувствие. Моделът, който ще изберете за настоящото лято трябва да бъде съобразен с:

Мястото, на което ще плажувате

При избора на плажни дамски чехли има огромно значение дали ще бъдат носени на морския бряг, по кокетните крайбрежни улички или върху твърдата настилка на луксозен хотелски комплекс. Моделите, предназначени за морския бряг трябва да бъдат максимално леки и удобни при ходене върху горещия и влажен пясък.

Както видът на подметката, така и нейната изработка трябва да бъдат съобразени с особеностите на плажната пясъчна ивица. За пясъка, покриващ морския бряг е добре да заложите на по-подходящите леки джапанки. Ако планирате да почивате в затворен хотелски комплекс или търсите чехли, с които да се разхождате по улиците на красивите морски курорти, то моделите на платформа или на ток могат да бъдат удачно решение.

Стила на останалите плажни дрехи и аксесоари

Цялостната ви плажна визия определя в голяма степен избора на плажни чехли. Ако сте решили да заложите на по-семплото и дори спортно присъствие, то моделите на равна подметка с лежерен облик са подходящото решение. За шармантните дами, които залагат на стилното женствено излъчване, чехлите с елегантен дизайн и висока подметка са задължителни.

Бюджет

Покупката на плажни чехли е винаги обвързана с наличния бюджет, затова този критерий не бива да ви убягва. Ние ви предлагаме качествени изделия с много актуален и стилен дизайн на цени, които ще покрият както нуждите на хората с по-скромни възможности, така и тези на дамите, за които цената не е от особено значение. При нашите модели съотношението цена/качество е отлично, което ви гарантира разумно влагане на наличните средства.