Продукти, добавени за сравняване: 0
Подреди по:
D1171MYF Бански REFLECTIONS марка REFLECTIONS
Цял бански костюм, изработен от луксозна, бързосъхнеща, релефна материя, устойчива на избледняване. ..
120.00лв.
D2038MYD Бански REFLECTIONS бранд REFLECTIONS
Цял бански костюм, изработен от луксозен микрофибър, бързосъхнеща материя, устойчива на избледняване..
99.00лв.
M2611MYD Бански REFLECTIONS от REFLECTIONS
Цял бански костюм, изработен от луксозен микрофибър, бързосъхнеща материя, устойчива на избледняване..
99.00лв.
Промоция
233416 Бански REFLECTIONS от колекцията на REFLECTIONS
Бански костюм, изработен от луксозен микрофибър, бързосъхнеща материя, устойчива на избледняване.&nb..
168.00лв. 99.00лв.

Това е категорията, от която можете лесно и изгодно да закупите цели бански костюми online. Благодарение на нашия електронен магазин, вече можете да се подготвите за плажния сезон без да губите ценно време и нерви. Ние знаем с колко нерви е свързана понякога подготовката на лятната почивка, поради което сме се постарали да ви улесним максимално при покупката на дамски костюм.

Кога целият бански е удачното решение?

Сред плажните модели бански костюми най-практични и подходящи са изделията, състоящи се от две части – горна и долна, но те не винаги са най-удачната опция. В някои случаи единственият избор са прилепналите към тялото цели бански и тогава е особено важно да се намери най-подходящият модел.

Причините да се насочите към чудесните дамски цели бански са:

Плуването е вашата страст

Ако сте любители на плуването или се занимавате професионално с водни спортове, то перфектните ни цели бански за плуване със сигурност ще покрият дори най-високите ви изисквания. Когато плуването не е просто начин за разхлаждане в горещото време, а спорт, при който се практикуват различни стилове и дисциплини, банският костюм трябва да бъде максимално качествен и удобен. Той трябва да е изработен от специални материи, подпомагащи аеродинамиката на тялото с цел развиване на по-висока скорост в басейна.

Предпочитате модел, който покрива по-голямата част от торса

Много жени предпочитат дори на морския бряг да носят цели бански костюми, а не комплекти от две части. Това са най-често жените, които наскоро са станали майки и които държат да скрият непривлекателните белези, останали от предродилния период или появили се в процес на самото раждане. Стриите по корема и горната част на бедрата са сериозен проблем, който всяка жена предпочита да скрие. Белезите от оперативни интервенции също биват често прикривани с помощта на цял бански.

Харесвате този стил при банските и не искате да го замените с друг

Личният вкус е винаги водещ фактор при избора на цели бански онлайн, както и при покупка от физически магазин. Някои модели успяват чудесно да оформят тялото, създавайки илюзията за по-тънка талия, повдигнат ханш и по-дълги бедра. Ако и вие сте от суетните дами, които държат да изглеждат винаги безупречно, то сред целите ни модели ще откриете изделия, притежаващи перфектни оформящи тялото свойства.

Какво ви предлагаме?

Този раздел ви предлага огромен избор от цели бански на престижната марка REFLECTIONS. Моделите са от последните колекции на марката, което означава, че тяхната кройка и цялостна визия следват актуалните модни тенденции от последните сезони, като са застъпени и модели, налагащи изцяло нови трендове през настоящото лято.

Сред отличителните черти на целите ни бански са:

Леки и бързосъхнещи материи

Сред материалите, от които са изработени чудесните ни цели бански, най-силно застъпени са полиестер, полиамид и еластан. Това са синтетични материи с висока устойчивост и еластичност, които няма да изгубят безупречната си форма, дори след продължително и интензивно използване. Основно свойство на тези материали е бързото изпаряване на влагата, което ви дава допълнителен комфорт, в случай че се наложи да прекарате по-дълго време с банския след излизане от морето или басейна.

Ярки и свежи разцветки

Десените на нашите качествени цели бански създават приятно лятно настроение. Сред моделите ще срещнете най-актуалните в момента разцветки, сред които преобладават светлите и дори ярки тонове. Не липсват и красивите декорации, сред които ще забележите флорални и анималистични принтове, райета и дори тънки ленти в зоната на талията. Моделите са създадени с идеята да ви направят привлекателни, а в много от случаите и да оформят добре вашата фигура.

REFLECTIONS

Макар и много различни като материи, кройки и цялостна визия, супер удобните дамски цели бански са обединени от един общ производител. Марката REFLECTIONS е добре позната на родния пазар и се ползва с пълното доверие на голям брой български потребителки. Както при бельото, така и при банските костюми на този бранд личат модерния дизайн, качеството на материалите и безупречната изработка.