Продукти, добавени за сравняване: 0
Подреди по:

Това е разделът, който ви дава достъп до маркови дамски спортни екипи на ниски цени. Към него трябва да се насочите ако сте спортна натура или сте решили, че вече е време да се заемете сериозно с физическа активност. Изделията са с актуален на модните тенденции дизайн, отлично качество и перфектна изработка. Тяхната дълготрайност е напълно гарантирана, дори при интензивна ежедневна употреба.

На кои критерии трябва да отговаря спортният екип?

Идеалният дамски спортен екип трябва да отговаря на няколко важни изисквания, към които съвременните жени са особено взискателни. Наред с модерната визия и качеството на използваните материали, съществуват и някои допълнителни фактори, които превръщат една стока в желан и предпочитан продукт.

Спортният екип трябва да бъде:

Удобен

Ние ви предлагаме комфортни спортни екипи онлайн, защото искаме да отговорим на нуждите на възможно най-широк потребителски кръг. За живеещите в столицата и големите градове на страната е по-лесно да намерят марков екип във физическите фирмени магазини на големите брандове, но за останалите потребители, контактът с удобната спортна дреха е крайно ограничен. Удобният екип е този, който дава пълна свобода на движенията, стои добре и създава приятно усещане. В нашия магазин със сигурност ще го откриете.

Подходящ за конкретния спорт

Нашите дамски спортни екипи са с различна кройка и дизайн, което показва, че са съобразени с различните спортни дисциплини. Има голяма разлика между моделите, подходящи за бягане и тези за занимания с фитнес уреди. Екипите, предназначени за йога и пилатес също притежават индивидуални особености. Добре е преди да се насочите към категория спортни дамски екипи, да знаете какъв вид спорт ще практикувате с тях.

Изработен от качествени материали

Идеалните дамски спортни екипи трябва да бъдат изработени от най-подходящите за целта материи. Предвид телесните промени по време на интензивно физическо натоварване е добре да са използвани предимно естествени материали, като памук, притежаващ отлични хипоалергенни и влагоабсорбиращи свойства.

Повечето спортни екипи дамски или мъжки са направени от специални миксове от различни естествени и синтетични влакна. Чрез една такава комбинация се постига висока еластичност на екипа, позволяваща плътното му прилепване към тялото. Липсата на деформации след носене и изпиране отново се дължи на високата еластичност. Екипът не бива да дразни кожата и трябва да бъде съобразен със сезона, през който ще бъде използван. Ние предлагаме разнообразие от летни спортни екипи, както и чудесни изделия за по-хладните месеци от годината.

Какво ви предлагаме?

Сред разнообразието от модели, при екипите, насочени към спортуващите жени ще намерите различни групи изделия. Всяка от тези групи има специфично предназначение, а често е и въпрос на индивидуален избор и предпочитания. Различните подкатегории при спортните екипи са насочени също към различните спортни дисциплини. Понякога изборът зависи и от мястото, на което ще се осъществят заниманията – в залата или на открито.

В Категорията ще откриете:

Дамски тениски

Т-шъртът  или тениската, както е широко известна у нас е изцяло спортна дреха, пренесена в ежедневния гардероб на милиони мъже и жени по света. Разликата между спортната тениска и тази, която възприемаме като ежедневно облекло е съвсем минимална. Тя трябва да бъде удобна, да не ограничава движенията, да е изработена от възможно най-качествени материали и да бъде устойчива на често изпиране.

Ние ви предлагаме оптимален избор от дамски тениски, с които можете да спортувате както в спортната зала, така и на открито, стига атмосферните условия да го позволяват. Убедени сме, че както кройките, така и разцветките ще ви спечелят с елегантната си визия. Актуалните модни тенденции при спортното облекло са представени в нашата колекция.

Потници

Още един тип класическо спортно облекло, към което все по-често посягаме в ежедневието. Дамските спортни потници за идеалното решение за спорт на открито през лятото или в добре затоплена фитнес зала. Основното им предимство се състои в допълнителното свободно пространство, което оставят на тялото. Ако сте устремени към една тежка и продължителна тренировка, определено ще предпочетете този тип спортно облекло.

Спортни блузи

Сред чудесните ни спортни екипи ще откриете и огромен избор от дамски спортни блузи. Предлагаме модели с дълъг ръкав за по-хладните дни от годината, както и изделия, осигуряващи допълнителна свобода и въздух на ръцете. Можете да изберете модел на база личните си предпочитания, сезон или място на провеждане на заниманията. Който и модел да изберете, ние знаем, че той ще посрещне дори най-високите ви изисквания по отношение на визия, комфорт, изработка и материя.