Промоция 1471 Сутиен STONY произведено от REFLECTIONS
  • 1471 Сутиен STONY произведено от REFLECTIONS
  • 1471 Сутиен STONY произведено от REFLECTIONS
  • 1471 Сутиен STONY произведено от REFLECTIONS
Цена: 66.00лв. 36.00лв.
В наличност

Код на продукта: 1471 Сутиен STONY
Възможни варианти
* Цвят:
Розов Антрацит ЧЕРЕН/ТЮРКОАЗ ЧЕРЕН/РУЖ

* Размер сутиени:
70B 75A 75B 80A 80B

-
+

Гласове: 20 Рейтинг: 4.1

Сутиен STONY от колекцията на  "REFLECTIONS".

Бриджитка с декорация от цветна панделка и камъчета по средата. Вградени подплънки и банели, с ултра повдигащ ефект. Силиконови ленти в задната част, за по-добро прилепване към тялото. Свалящи и регулиращи се презрамки.

В богатата ни колекция от луксозно дамско бельо отделяме специално внимание на пъстрата ни гама от висококачествени сутиени. Предлагаме на вашето внимание модел STONY – черен сутиен с изящна кройка и с оригинална декорация. Класическата визия на дизайна е комбинирана със свежи мотиви в предната част за идеален баланс между естетика от ново поколение и разкош в ретро стил.

Този черен сутиен е наличен във всички размери. Можете да го закупите за себе си, за да се поглезите малко или пък половинката си, а също така и да го обмислите като идея за подарък. Сутиен STONY е перфектната комбинация от високо качество, перфектно подбрани материали и съвършен дизайн, кореспондиращ както със съвременната младежка мода, така и с класическите концепции за женственост в сферата на дамското бельо.

По своята кройка черен сутиен STONY представлява традиционна бриджитка с не толкова традиционна декорация. Декорацията представлява сатенена зелена панделка, от чиито краища излизат зелени камъчета, стигащи до края на чашките. Те, на свой ред, са с вградени подплънки и здраво внедрени банели за повече комфорт и за ултра повдигащ ефект.

Този оригинален черен сутиен е също така и със модерни силиконови ленти в своята задна част. Благодарение на тях сутиенът успява да прилепне по-добре до тялото, а вие съответно да чувствате повече комфорт по време на целия ден. Последно, но не по важност, моделът е със свалящи и регулиращи се презрамки. Те дават възможност за комбинация с по-отворени дрехи, най-вече вечерни рокли, непозволяващи да оставят на показ бельото.