Продукти, добавени за сравняване: 0
Ред:
Покажи:
Чорапогащник CIZME CORABI
Чорапогащник CIZME CORABI е 20 DEN , матов , подсилен от пръстите до над коляното, с ограничете..
10.80лв.
Чорапогащник CREAM
Чорапогащник CREAM е 20 DEN , супер мек , прозрачен до кръста ( без ограничител ) , матов , с подсил..
12.00лв.
Чорапогащник DEKOLTE PARMAKSIZ
Чорапогащник DEKOLTE PARMAKSIZ е много фин , 10 DEN , прозрачен , матов, с памучно парче, без пръсти..
12.00лв.
Чорапогащник STOP 15
Чорапогащник STOP 15 е много фин , прозрачен - 15 DEN , прозрачен до кръста и на пръстите ( без огра..
15.00лв.
Чорапогащник STOP 7
Чорапогащник STOP 7 е много фин , ултра прозрачен - 7 DEN , без ограничител на пръстите и прозрачен ..
15.00лв.
Чорапогащник YG 5 DEN
Чорапогащник YG 5 DEN е много фин, блестящ и ултра прозрачен - 5 DEN  , без ограничител на пръс..
9.90лв.

Широко застъпени в продуктовия ни каталог са и изделията на престижната марка PENTI. Те са предпочитани както у нас, така и в голям брой европейски държави, поради свойството си да бъдат красиви, удобни, качествени и стилни. Трудно е да се намерят изделията на прочутия бранд в повечето физически магазини, затова нашият електронен магазин е най-достъпното място, от което можете да ги закупите.

Защо да изберете продуктите на PENTI?

PENTI е марка, позната най-вече с богатата си колекция от чорапогащници и чорапи във всички възможни разновидности и форми. Чорапогащници Penti са символ на лукс и комфорт. Те са перфектни не само визуално, но и като усещане. Марката залага на най-качествените синтетични и памучни влакна за изработката на своите изделия. Това ги прави красиви, здрави, удобни и най-вече – максимално деликатни към кожата.

Характерни за чорапите и чорапогащите на именития бранд са:

Моделиращи свойства

Всяка жена има своите притеснения, относно формата и дължината на своите бедра, състоянието на ханша и формата на корема. С моделиращите чорапогащи на марката е по-лесно от всякога да се постигне съвършената фигура, изваяна спрямо утвърдените критерии за красота. Оформящите чорапогащи на бранда се предлагат в различни цветове, с или без фигурални орнаменти и с различна плътност. Изработени от полиамид и еластан – материи с висока еластичност, те прилепват плътно към тялото без да се отпускат и деформират.

Ефектна визия

Ако целите да постигнете екстравагантна и ефектна визия, с чорапогащниците на този бранд това е по-лесно от всякога. Фигуралните модели на марката варират в огромен брой вариации – от непринудено деликатно присъствие до атрактивно излъчване, което няма да остане незабелязано.

Фигуралните чорапогащници на турския бранд включват всякакви цветове, форми и плътност. Можете да избирате между чудесни модели за топлите месеци, както и да закупите изделия с най-висока плътност. Сред принтираните модели ще откриете големи диапазони по отношение на плътността – от 60 до 180 DEN.

Памук

PENTI е една от малкото компании, продължаващи да използват памука при изработката на своите продукти. Този 100% натурален материал присъства както при фигуралните, така и при едноцветните плътни модели. Серията Penti Kotton включва модели, при които памукът е силно застъпен. При част от тях съдържанието му достига до цели 70%, като останалите проценти си поделят полиамидът, найлонът и еластанът, без които трудно може да се постигне желаната еластичност.

Достъпни цени

Чорапогащниците на PENTI са предпочитани от българката главно, поради отличното съотношение между качество и цена при тях. Те са достъпни, но в никакъв случай ‘’евтини’’. Луксозното им излъчване, невероятният комфорт, който създават и безупречната им здравина са причини да бъдат първия избор на модерната и стилна жена.