Промоция 111316 Бански REFLECTIONS произведено от REFLECTIONS
Цена: 210.00лв. 119.00лв.
няма

Код на продукта: 111316 Бански REFLECTIONS
Възможни варианти
* Цвят:

* Размер бански :

-
+

Гласове: 14 Рейтинг: 4.2

Цял бански костюм, изработен от луксозен микрофибър, бързосъхнеща материя, устойчива на избледняване. Моделът е в бял цвят, атрактивен дизайн с множество кафяво-златисти ленти.

Горна част - мека чашка.

Долна част - с нормална талия, централно разположен набран шев в задната част, придава лек обем и служи за по-добро прилепване към тялото.

Състав - 80 % - полиамид, 20 % - еластан.

В случай, че сте в търсене на бански костюм за новия летен сезон, на ваше внимание представяме този уникален бял бански с атрактивни декорации в страничната част на кройката и с много интересен дизайн  за дамите, които държат на нестандартната визия. Моделът бански костюм REFLECTIONS не е класически цял бански. Негови акценти са златисти ленти,  които оставят талията по-разголена от стандартния бански костюм.

Освен това, този бял бански има придаващ малко повече обем в горната част – кройка, която ще се хареса на дамите с малък бюст. Луксозната микрофибърна материя е със специална структура на текстила, позволяваща много бързо съхнене и предпазваща от избледняване било то от слънцето, водата или с времето. Банският костюм е чудесен старт за отключване на лятното настроение, така че не му се чудете, а проверете за вашият размер и направете поръчка още сега.

Според дизайнерите, дамите с бял бански на плажа винаги ще изглеждат актуално, защото цветът е класически, но и доста смел за конкретния аксесоар. Ето защо, ако заложите на този бански костюм ще направите отлична инвестиция за летния си гардероб. Може да носите банския си и другия сезон, като бъдете сигурни, че погледите ви отново ще са във вас. Бял бански REFLECTIONS е с нормална талия и набран шеф в централната част на кройката си, което пък позволява да скриете недостатъците в областта на ханша.